'primary-menu' ) ); ?>

Service PC και Laptop/Netbook/Ultrabook

Αξιόπιστα και οικονομικά

Τεχνική υποστήριξη & Service PC

Το κατάστημά μας παρέχει τεχνικούς με πολυετή εμπειρία, ικανούς να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα σας έχει προκύψει είτε αυτό οφείλετε σε υλική ζημιά (Hardware) είτε σε δυσλειτουργία λογισμικού (Software).

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της ποιοτικής υποστήριξης που παρέχουμε αποτελεί η σωστή και προσεκτική διάγνωση. Ο πελάτης ενημερώνεται επακριβώς και επεξηγηματικά

Αλλαγή Οθόνης Laptop

Η οθόνη laptop είναι το πιο άμεσο μέσο επικοινωνίας με το χρήστη. Συνήθως της δίνουμε μεγάλη σημασία όταν ενδιαφερόμαστε για την αγορά laptop. Αυτό γίνεται γιατί το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά της οθόνης θα παραμείνουν ίδια και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι είναι αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες μας. Όποιο μέγεθος και τύπο οθόνης και να έχετε επιλέξει για το προσωπικό σας laptop, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πάθει κάποια βλάβη και να χρειαστείτε επισκευή οθόνης. Η ευελιξία και η δυνατότητα μεταφοράς των laptop τα εκθέτουν σε συνεχείς κινδύνους. Όσο προσεκτικοί και να είστε ένα μικρό ατύχημα μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην οθόνη. Η αλλαγή οθόνης laptop είναι συνήθως αναγκαία όταν παρουσιάζονται συμπτώματα όπως τα παρακάτω:

  • Σπάσιμο οθόνης
  • Ράγισμα οθόνης
  • Κακή απόδοση χρωμάτων
  • Μειωμένη ευκρίνεια
  • Αργή απόκριση οθόνης
  • Εμφάνιση γεωμετρικών σχημάτων στην οθόνη
  • Κηλίδες μελανιού στην επιφάνεια της οθόνης
  • Ανεπαρκής φωτισμός οθόνης
  • Ολόκληρη η οθόνη είναι λευκή ή μαύρη
  • Δεν ανάβει η οθόνη

Αν παρατηρείτε παρόμοια φαινόμενα τότε η αντικατάσταση οθόνης laptop θα αποκαταστήσει την βλάβη. Η αλλαγή της οθόνης είναι μια δύσκολη διαδικασία αλλά οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να την ολοκληρώσουν με επιτυχία. Η εξειδίκευση του τεχνικού προσωπικού μας, τους επιτρέπει να πραγματοποιούν με επιτυχία αλλαγή οθόνης laptop. Τα αποτελέσματα της αντικατάστασης οθόνης είναι πάντα εξαιρετικά καθώς οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας επιλέγουν πάντα τα καλύτερα ανταλλακτικά. Πρώτα θα χρειαστεί να έχουμε το laptop σας στο εργαστήριο μας για να πραγματοποιήσουμε τον καθιερωμένο έλεγχο του. Οπότε θα χρειαστεί να έρθετε σε εμάς ,να μας στείλετε το laptop με courier ή να το παραλάβουμε εμείς. Μόλις παραλάβουμε το laptop θα διαπιστώσουμε το μέγεθος της βλάβης και θα σας ενημερώσουμε. Αν κριθεί αναγκαία η αλλαγή οθόνης θα μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να σας τοποθετήσουμε εμείς την καινούργια σας οθόνη. Στην περίπτωση που θα επιλέξετε να πραγματοποιηθεί η αλλαγή οθόνης από το πιστοποιημένο προσωπικό μας, θα προχωρήσουμε άμεσα στην αντικατάσταση της οθόνης. Αρχικά θα αποσπάσουμε την χαλασμένη παλιά σας οθόνη με μεγάλη προσοχή, ώστε να μην προκληθεί περεταίρω βλάβη. Στην συνέχει θα σας εγκαταστήσουμε την καινούργια οθόνη με επιτυχία. Αφού ολοκληρώσουμε την επισκευή οθόνης, θα εξετάσουμε ξανά το laptop για να επιβεβαιώσουμε την άριστη λειτουργία της καινούργιας σας οθόνης.

Πληκτρολόγιο Laptop

Αντικατάσταση του πληκτρολόγιου συνήθως μετά απο πέσιμο υγρών (νερό, καφές κτλ) καθώς δεν λειτουργούν όλα ή μερικά κουμπιά.

Βάσεις οθόνης (Μεντεσέδες)

Επισκευή ή αντικατάσταση των μεντεσέδων που στηρίζουν την οθόνη στο υπόλοιπο μέρος του laptop, συνήθως έπειτα απο πέσιμο ή σπάσιμο.

Μνήμες laptop (RAM)

Αντικατάσταση καμμένων ή προβληματικών μνημών του laptop, οι οποίες συνήθως οφείλονται για μπλέ οθόνες και επανεκκινήσεις.

BD/DVD ROM Laptop

Αντικατάσταση της χαλασμένης εσωτερικής DVD συσκευής του laptop, σε περιπτώσεις που δεν διαβάζει πλέον τα δισκάκια ή δεν μπορεί να κάνει εγγραφή.

Σκληρός δίσκος laptop

Αντικατάσταση του προβληματικού σκληρού δίσκου, ο οποίος συνήθως ειναι απο τις βασικές αιτίες αργοπορίας ενός laptop.

Υπερθέρμανση laptop

Καθαρισμός του laptop απο σκόνες και αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας, ανάμεσα στο σύστημα ψύξης και στα τσιπάκια του laptop. Αλλαγή του ανεμιστήρα ψύξης σε περίπτωση που δυσλειτουργεί.

Inverter oθόνης laptop

Αντικατάσταση του χαλασμένου inverter της οθόνης του laptop, ο οποίος συχνά οφείλεται στο γεγονός του πολύ χαμηλού φωτισμού.

Καλωδιοταινία οθόνης laptop

Αντικατάσταση ή σε πολλές περιπτώσεις επισκευή της καλωδιοταινίας, η οποία ενώνει την οθόνη με την μητρική του laptop. Το σύμπτωμα είναι η αλλοίωση των γραφικών στην κίνηση της οθόνης.

Τροφοδοσία – Βύσμα

Αντικατάσταση του προβληματικού βύσματος τροφοδοσίας